Usluge

Usluge

Usluge

Dobrodošli u EDAN D.O.O. – upoznajte novu perspektivnu rent a car kompaniju koja će Vas oduševiti svojim jedinstvenim pristupom. Naša misija je jednostavna: stavljamo zadovoljstvo, sigurnost i udobnost naših klijenata na prvo mjesto.

Kada izaberete EDAN D.O.O., birate izuzetan kvalitet i pouzdanost. Naša flota automobila je pažljivo odabrana i redovno održavana kako bismo osigurali Vašu sigurnost i udobnost tokom vožnje. Bez obzira da li tražite kompaktni gradski automobil, prostrani kombi ili elegantnu limuzinu, imamo vozilo koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Ali to nije sve! Naša posvećena ekipa stoji Vam na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, spremna da vam pruži podršku i odgovori na sva pitanja. Bez obzira da li vam je potrebna pomoć pri rezervaciji, savjet o rutama ili hitna asistencija tokom putovanja, možete računati na nas da vam pružimo najbolju uslugu.

Mi smo Vaš pouzdan partner koji će učiniti da Vaše putovanje bude ne samo udobno i sigurno, već i ispunjeno nezaboravnim iskustvima u Bosni i Hercegovini, Vaša nova destinacija za vrhunski kvalitet najma automobila i sveobuhvatne usluge putovanja.

Nudimo

Kvalitetne automobile za najam

U našoj floti vozila nalaze se razni modeli automobila, svaki redovno servisiran i održavan kako bismo osigurali Vašu sigurnost tokom putovanja. Svaki automobil u našoj ponudi dolazi opremljen novom tehnologijom i dodatnom opremom kako bi vaše iskustvo bilo što ugodnije. Bez obzira da li je u pitanju GPS navigacija, Bluetooth konekcija ili dodatni sigurnosni sistemi, naši automobili su opremljeni svime što vam može zatrebati tokom putovanja.

Osoblje dostupno 24/7

Vaša udobnost je naš prioritet. Naše ljubazno osoblje Vam je uvijek na raspolaganju, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, spremno odgovoriti na Vaša pitanja i pružiti podršku tokom cijelog najma.

Transferi sa ili bez profesionalnog vozača

Nudimo Vam mogućnost odabira - želite li sami upravljati ili uživati u udobnosti vožnje s našim profesionalnim vozačem, mi smo tu da Vam udovoljimo.

Dolasci na destinacije po Vašoj želji

Vaše želje su naš prioritet. Bez obzira želite li posjetiti gradove, planine, ili obalu, mi ćemo Vas odvesti tamo gdje želite stići kako bi Vaš odmor bio ispunjen nezaboravnim trenucima.

Paketi koji obuhvataju sve Vaše potrebe

Kao dodatak našoj ponudi rent a car usluga, nudimo i razne opcije luksuznog smeštaja na atraktivnim lokacijama širom Sarajeva i BiH. Bilo da tražite udoban apartman u centru grada ili ekskluzivnu vilu u mirnom predgrađu, naš tim vam stoji na raspolaganju da pronađe savršen smeštaj za vaš boravak.

Popust na duži period najma

Što duže ostanete s nama, to više štedite. Nudimo atraktivne popuste na duže periode najma, kako biste mogli u potpunosti uživati u svom putovanju.

Uslovi korištenja

Kako bismo osigurali sigurnost i zadovoljstvo svih naših korisnika, molimo Vas da se pridržavate sljedećih uslova korištenja:

  • Vozač mora imati važeću vozačku dozvolu i biti stariji od 21 godine.
  • Vozilo se mora koristiti isključivo u skladu s važećim zakonima i propisima.
  • Sva oštećenja na vozilu moraju se odmah prijaviti EDAN D.O.O.
  • Nije dozvoljeno pušenje ili prevoženje kućnih ljubimaca u vozilu.
  • Naplata se vrši unaprijed ili po dogovoru.

Uz EDAN D.O.O. Vaše putovanje postaje jednostavno i nezaboravno iskustvo. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoje vozilo za nezaboravno putovanje po Bosni i Hercegovini!